Tine raceala departe!

In jurul tau, toata lumea este racita? Nu ai timp de asa ceva. Ai proiecte de terminat, planuri facute pentru zilele urmatoare. Nu-ti permiti un weekend de stat la pat.

Stii prea bine cum e cu trecerea de la iarna la primavara, cu dimineti de 1-2 grade, cu dupa amiezi de 10-15 si cu seri extrem de racoroase, iar o imunitate scazuta poate duce la cresterea frecventei infectiilor sau virozelor respiratorii. Este perioada in care corpul tau cere mult mai multa atentie: mai multa miscare, o alimentatie bogata in nutrienti si neaparat o cura de imunizare.

Si pentru ca tii la sanatatea ta, iei masuri. Te straduiesti ca macar doua zile pe saptamana sa lasi masina acasa. Cand mergi la cumparaturi cumperi mai multe legume si fructe decat de obicei, iar pentru cura de imunizare cauti un produs care sa aiba in compozitie extracte naturale.

Iti recomandam Proimmunity. Contine complexul Propolis, Echinacea si Vitamina C pentru care s-a dovedit clinic ca reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator. Contine extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de scaderea la jumatate a perioadei de boala (actiune demonstrata clinic, in cazul in care s-a administrat de la primele semne de boala). Forma organica de Zinc, usor absorbabila, are o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imunitar, fiind demonstrat clinic ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice. In plus, Proimmunity contine vitamina D3, care protejeaza eficient sistemul imunitar si il pregateste pentru aparare.

Comentarii

comentarii pana acum