Racelile repetate la copii

Copii_imunitate

Raceala, nimanui nu-i face placere sa treaca printr-un episod cu febra, nas infundat, frisoane, stranut, cu atat mai putin unui copil.

Sistemul imunitar al unui copil nu este pe deplin maturizat, iar o data cu venirea frigului, cei mici sunt mai predispusi la a dezvolta viroze respiratorii.

O raceala instalata isi poate face de cap daca nu vom actiona asupra ei corespunzator. De cele mai multe ori avem tendinta de a ne concentra mai mult pe rezolvarea simptomelor si mai putin punem accent pe eliminarea virusului care produce de fapt raceala in sine.

Si uite asa, dupa ce simtim ca micutul a scapat de urata raceala, acesta “il intoarce”. Practic, ne aflam in acelasi punct al racelii care ne impune sa lipsim de la serviciu, intrucat copilul nu mai poate fi dus in colectivitate. Il izolam la domiciliu si incepem “dubla 2” in ale tratamentului.

Pentru a impiedica astfel de situatii, recomandat este ca in tratamentul racelii sau gripei sa includem si un antiviral, care sa impiedice dezvoltarea si multiplicarea virusului. In felul acesta ne vom asigura ca “intrusul”, virusul care a invadat organismul celui mic nu va mai putea sa creasca si sa intretina simptomele racelii.

Lupta cu acest agent patogen nu este fara consecinte:

  • Afecteaza dezvoltarea copilului: copilul bolnav nu mai are pofta de mancare, scade in greutate, nu poate asimila lectiile la scoala
  • Afecteaza psihicul copilului: copilul nu se mai joaca, nu se mai vede cu colegii – lipseste de la scoala, vizitele indelungate la medic ii pot provoca alte infectii.

Pe langa rolul antiviral, un alt aspect demn de luat in considerare in tratarea racelii este si starea generala a sistemului imunitar. Un produs care va sustine imunitatea organismului in episoadele de raceala, va asigura o insanatosire mai rapida a copilului si totodata protectie pentru racelile viitoare.

Proimmunity, sirop si capsule, protejeaza imunitatea organismului prin 6 mecanisme de actiune. Pe langa efectul imunostimulator sustinut de 6 ingrediente, Proimmunity are si efect antiviral datorita fructelor de soc.

Comentarii

comentarii pana acum