Primavara se numara virozele respiratorii

poza-Proimmunity

Data din calendar si temperaturile in crestere ne arata ca primavara deja s-a instalat. Cu toate ca vremea este calda nu ne tine departe de racelile si infectiile urate.

In lunile de iarna, organismul noastru a primit mai putin soare, vitamine si minerale din fructe si legume proaspete. Lipsa acestora isi face simtita prezenta acum, cand organismului ii este greu sa faca fata si sa lupte cu virozele de sezon.

Primavara, asa cum se intampla si cu natura, si organismele noastre au nevoie de o reimprospatare asigurata de: mai multa miscare, respectarea orelor de somn, o alimentatie bogata in nutrienti si urmarea unei cure de imunizare.

In cura de imunizare, opteaza pentru un produs care are in compozitie extracte naturale standardizate. Cele mai eficiente imunostimulatoare sunt cele ale caror eficacitate terapeutica este sustinuta de studii clinice.

De asemenea, zincul este un mineral cu multe valente terapeutice. Exista studii prin care s-a demonstrat faptul ca zincul este esential pentru intarirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistenta acestuia la infectii. Folosirea zincului ajuta la reducerea incidentei episoadelor de raceala, dar si necesitatea utilizarii de produse antibiotice.

Si vitamina D este implicata in mod direct in stimularea sistemului imunitar. Este  cunoscuta in special pentru rolul ei in mentinerea integritatii sistemului osos si, in plus, scade sansele de contactare a bolilor infectioase de sezon. Conform studiilor de specialitate, persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infectii ale cailor respiratorii superioare.

Un produs care sustine imunitatea organismului, va asigura o insanatosire mai rapida in perioada de boala si totodata o intensitate mai mica in manifestare a viitoarelor raceli.

Comentarii

comentarii pana acum