Concurs Facebook – Copii Fericiti, Parinti Linistiti

Vacanta bate la usa, iar planul de distractie e deja facut? Mare, munte, plimbari prin parc cu rolele, castele de nisip si copaci numai buni de catarat? Gama Proimmunity te ajuta sa te mentii sanatos, sa-ti protejezi copilul de raceala si gripa si sa-ti duci planurile de vacanta la indeplinire!

Participa la concursul Proimmunity de pe pagina de Facebook CopiitFericitiParintiLinistiti si castiga cele  3 premii puse in joc + mostre de Proimmunity pentru intreaga familie.

Iata ce trebuie sa faci:

 1. Da like paginii noastre de Facebook, CopiitFericitiParintiLinistiti
 2. Da like si share la fotografia concursului Proimmunity
 3. Da tag la inca doi prieteni de-ai tai
 4. Odata parcursi pasii anteriori, poti castiga o pereche de Role pentru copilul tau, un zmeu sau un Frisbee + mostre de Proimmunity pentru intreaga familie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

CONCURS: Proimmunity – Lasa-l liber sa exploreze lumea!

Pentru ca aceasta vacanta sa fie una fara griji, Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii. Contine extracte standardizate naturale folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala:

 • Echinacea, soc, maces, propolis, zinc, vitamin D3 – imunostimulator
 • Soc – antiviral, antibacterian
 • Vitamina C, maces – antioxidant
 • Propolis – antiinflamator, antibacterian

Astfel, cu Proimmunity sistemul imun al copilului va putea raspunde promt la agresiunile externe, impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care boala a debutat deja: scade cu -50% numărul zilelor de boală, -62% numărul zilelor de febră si -57% necesitatea utilizării  antibioticelor.

Gama Proimmunity contine 2 produse, adaptate fiecarei varste.

Proimmunity sirop pentru copii de la 1 an. Datorita gustului placut si al seringii dozatoare este usor de administrat si usor acceptat de catre cei mici.

Proimmunity capsule se administreaza copiilor peste 7 ani si adultilor.

Acesta este regulamentul concursului:

 1. Da like paginii noastre de Facebook, CopiitFericitiParintiLinistiti
 2. Da like si share la fotografia concursului Proimmunity
 3. Da tag la inca doi prieteni de-ai tai
 4. Odata parcursi pasii anteriori, poti castiga o pereche de Role pentru copilul tau, un zmeu sau un Frisbee, plus mostre de Proimmunity.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 07.06.2013 – 17.06.2013. Vor fi desemnati 3 castigatori, prin tragere la sorti, prin intermediul site-ului  http://www.random.org/.
Premiul cel Mare: 1 pereche de role, Premiul al II-lea – 1 zmeu, premiul al III-lea: 1 Frisbee + mostre de Proimmunity . Vom oferi inca doua mostre Proimmunity si pentru prietenii care au fost tag-uiti in afisul concursului. Mult succes!

Regulamentul concursului

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a. Organizatorul campaniei este Fiterman Pharma, persoana juridica romana, cu sediul in Iasi,  Sos Pacurari, nr. 127, jud. Iasi. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.proimmunity.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor Fiterman Pharma si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data 07.06.2013 si se va incheia la data de 17.06.2013. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 17.06.2013, ora 12.00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Iata ce trebuie sa faceti: dati Like si Share paginii noastre de facebook – CopiitFericitiParintiLinistiti. Dati Like si Share concursului pe profilul dumneavoastra, dati Tag pe fotografia concursului la inca doua persoane. Data limita: 17 iunie. Vor fi desemnati 3 castigatori, prin tragere la sorti cu ajutorul programului http://www.random.org/. Pentru orice alte intrebari scrieti pe [email protected]

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Sunt inscrisi in concurs toti concurentii care dau like paginii de facebook CopiitFericitiParintiLinistiti,  dau like si share fotografiei concursului si tag-uiesc inca doua persoane pe fotografia concursului. Cei 3 castigatori sunt anuntati pe pagina de Facebook, CopiitFericitiParintiLinistiti si pe site-ul www.proimmunity.ro.

6. PREMII

a.  Cele 3 premii constau in: 1 pereche de role, 1 zmeu, 1 Frisbee + mostre de Proimmunity
b. Premiile nu se acorda in bani.
c. Premiile vor fi revendicate in termen de 10 de zile de la data anuntarii castigatorilor si confirmarea acestora.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe www.proimmunity.ro . Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, organizatorul se obliga:

•    Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului.
•    Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale.
•   Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

9. DISPOZITII FINALE

a. Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
b. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
c. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
d. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
e. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe www.proimmunity.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
f. Daca utilizatorii incalca buna functionare a concursului sau incearca fraudarea acestuia, si actul este demonstrat, organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice participantii, fara drept de apel. Reinscrierea in concurs se face numai daca utilizatorul are dovada ca regulile concursului au fost in totalitate respectate.
g. Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor face pe adresa de e-mail [email protected], pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.